Selasa, 03 April 2018

INVESTA

INVESTA - Crypto Investment Platform

Investa nudi jedinstvenu platformu besplatnih kripto usluga koje rade u tandemu kako bi našim korisnicima omogućili upravljanje i ulaganje svojih Crypto u upravljan portfolio. Investa je dizajnirana da ponudi najbolje u upravljanju kripto fondovima klase, ICO investicijama, kreditiranju, prepaid debitnoj kartici i ATM mreži. I započinje svoj zvanični program Bounty kako bi nagradio svoje pristalice sa INV tokensima.
Platformu Investa razvija i upravlja tim iskusnih, kvalifikovanih tehničkih, finansijskih i poslovnih eksperata. Investa je više nego samo blok-projekt, uključuje inovacije, sigurnost, skalabilnost i fleksibilnost. Naši osnivači i ključni članovi tima se brzo šire i biće objavljeni u dogledno vreme. Tim je sarađivao na prethodnim projektima i želimo da budemo sigurni da brzo napredujemo bez ikakvog poremećaja javnosti. Određene ne-konkurentne i povjerljive granice sprječavaju javnu objelodanjivanje timova dok se takva lica ne izgube za praćenje.
Investa jezgro i partneri predstavljaju osoblje najvišeg kvaliteta na svom polju, a investa sretna što je dio ovog vizionarskog projekta
TRANSPARENTNOST
InvestaCo je posvećen potpuno preglednom procesu čak i izvan otvorenog koda. Evo drugog načina na koji želimo prenijeti transparentnost i kontrolu zajednice. 
Uključiti računovodstvenu firmu za reviziju treće strane, koja će biti prijavljena javnosti. 
Vlasnici novčića će moći kontaktirati investicioni tim putem nekih redundantnih kanala kao što su slack, telegram, twitter i forumi u zajednici
Osnivači će biti ograničeni na likvidaciju svojih INV-ova sa tarifama više od 20% ukupnog bazena u prvoj godini. To je sprečavanje dampinga i održavanje stabilne cijene žetona. Takođe zadržava svoje interese u skladu sa INV zajednicom na duži rok
Minimalni iznos praga biće potreban da se popuni token gomile. ICO će imati niz nivoa ograničenja. Ako broj ljudi ne dostigne meku granicu od 1 milion, svaka sredstva koja su primljena tokom tokena gomile će biti vraćena u originalni izvorni novčanik. Pod pretpostavkom da je meki poklopac prekoračen, ali 50 miliona hardverskih hardverskih kapica nije ispunjeno, neprodati tokeni će biti uskladišteni za podršku tržišnoj likvidnosti. Svaka sredstva primljena nakon dostizanja maksimalne granice od 50 miliona tokena biće vraćena u novčanik pošiljatelja.
To znači da su razne kontrolne funkcije delegirane vlastima kako unutar tako i spolja, kako bi se obezbedila veća transparentnost i nadzor nad unutrašnjim radom InvestaCoin-a.
Naši nosioci novčića će moći kontaktirati našu glavnu ekipu kroz neke redundantne kanale kao što su slack, telegram, twitter i forumi u zajednici.
Naš izborni mehanizam zasnovan na konsenzusu će osigurati da demokratska pravila usmeravaju naše ključne timove devijacije na ključne odluke lanca i platforme, što će sigurno doći dok se proširimo kako bismo ispunili zahteve ne samo naših budućih vlasnika obveznica već i novih kupaca. Zbog operativne kontrole i sigurnosnih faktora, ne možemo napraviti potpunu šifru opensource-a, ali ćemo nastojati da uključimo i zatražimo povratne informacije zajednice o glavnim odlukama gdje je to moguće.
TOKEN DISTRIBUCIJA
  • Token standard: ERC-223
  • Simbol: INV
  • Max Coin Suplay: 50.000.000
  • SOFT CAP: 1.000.000
  • HARD CAP: 30.000.000
  • Osnovna brzina: 1 ETH = 2.158 INV
Investa nudi INV INVO token koji je trenutno otvoren za raspodjelu prije prodaje.
INV Token je pametan ugovorni tok zasnovan na ethereum ERC-223 usklađenosti.
Token će izdati Investa nakon završetka javnog tokena.
Tok vlasnika će moći koristiti INV u Investa platformi kao alat za plaćanje za sve usluge u našem APP-u.
Na primjer, vlasnici INV-a će moći da koriste svoje tokene kako bi se pretplatili na kripto korporaciju Investa, koja će uzeti tokove za dodjelu ostalih ICO pretprodaja, kojim upravljaju naši INV menadžeri.
Vlasnici INV-a takođe mogu postaviti svoje tokene u naše programe kao što su Enterprise i Launchpad, za kredite malim preduzećima i drugim odobrenim zajmoprimcima.
INV tokeni se takođe mogu koristiti kao sredstvo plaćanja za predstojeće investicione događaje, kao što su godišnji kripto samit, INV roadshow ili naš forum razmišljanja. Ovaj događaj će biti objavljen blagovremeno, a vlasnici INV-a će moći da prisustvuju, nakon što plaćaju kartu koristeći tok INV-a.
ROADMAP
Pre-ICO počinje 12. aprila, 1. aprila 2018. i nastaviće se 60 dana, ili dok se ne prodaju svi dostupni tokeni.
Neizvršen token je spaljen
Investa (INV) prihvata BTC, ETH, LTC i USD plaćanja za INV. Molimo pogledajte našu platnu stranicu za više detalja. Takođe uključite adresu novčanika, kao što je Metamask, itd.
Većina platformi za razmenu podržavaju samo jedan jezik, samo nekoliko njih je višejezično.
Slow Customer Services i KYC proces
Trenutno, isporuka usluga za korisnike je spora, dok neke razmjene čak ni ne odgovaraju na pitanja. Štaviše, proces KYC (Know Your Customer) je spor i komplikovan. Uzmite Kraken kao primer, kada je potražnja za verifikacijom identiteta velika, potrebno je oko 30 dana da završi verifikaciju Tieer 4.
ZAŠTO JE RAZLIČITO INVESTICIJU?
Investa Exchange je platforma servisa kripto valutnosti koja obezbeđuje kriptokovrednost i ICO rizik, čiji je cilj rješavanje postojećih problema trenutnih razmjena kriptokutnosti. Ima 0,5% naknade za trgovanje kako bi maksimizirala dobitak trgovaca i likvidnost tržišta. Ima sposobnost da obrađuje više od hiljada naloga u sekundi, postižući istinsko iskustvo u realnom vremenu i učiniti ga prvim kriptokovrednom zamenom u svijetu u trgovini visokim frekvencijama. Osim toga, ima za cilj rešavanje problema likvidnosti ICO token-a putem svoje ICO usluge za osiguranje u vezi sa Investa's Launcgpad.
Podržani široki spektar FIAT valuta
Investa Exchange će podržati širok spektar FIAT valuta. Korisnici će moći da izaberu željene fiat valute kako bi deponovali ili povukli sredstva
Za više informacija i pridružite se društvenim medijima Investa u ovom trenutku, pratite neke od sledećih linkova:

https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1999423;sa=summary

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

aQuest

aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest ...