Selasa, 31 Juli 2018

StealthCrypto

StealthCrypto ile güvendesiniz


My name:onadioleonardo
İnternetin hayatımıza girdiği ilk günden beri önemli olan dijital güvenlik kavramı her geçen gün daha fazla duyulmaya başlandı. Birçok insan hayati önem taşıyan bilgilerini bilgisayar veya telefonlarında taşıyor. Bunlar banka hesap bilgileri olabileceği gibi fotoğraf ve video da olabiliyor. Yani herkes hem maddi hem de manevi olarak dijital dünyada bir şeyler depoluyor. Bu nedenle güvenlik maddi ve manevi birikimlerimiz için kaçınılmaz bir gereksinimdir. Tabi bunun birde kurumsal alanda olan kısmı var. Örneğin bankalar faaliyetlerini yürütmek, hesapları kontrol altında tutmak ve müşterilerinin özel bilgilerini saklamak gibi konularda veri güvenliği hizmetlerine ihtiyaç duymaktadır. Blok zincir teknolojisi her alanda olduğu gibi bu konuda da hayatımıza bir takım yeni gelişmeler sunmaya başladı. Bunlardan biri de StealthCrypto.
DYIs1a0VwAEzPYG.jpg
StealthCrypto blok zincir teknolojisi kullanan veri koruma ve şifreleme hizmetleri sunmayı amaçlayan bir projedir. Bu proje veri setlerinizi oluşabilecek saldırılara karşı merkezi olmayan yüksek performanslı ağ şifreleme, kuantum anahtar üretimi ve dağıtımı ile korumayı hedeflemiş. Oluşturacakları ekosistemde StealthCrypto yerel kripto para birimini kullanarak güvenlik hizmetlerini satın alabilir ve geliştirilmelerine yardımcı olabilirsiniz. Bu paranın piyasadaki değeri güvenlik ürünlerinin talebi ve başarısıyla doğrudan bağlantılı olacaktır. Yani bir nevi projenin itibarını temsil edecek.
StealthCrypto blok zinciri sayesinde sistemini tüm internet ağına dağıtmış durumdadır. Bu nedenle zayıf bir merkezi nokta yoktur. Yani saldırılara karşı verilerinizi daha güvenli bir şekilde koruyabilir. StealthCrypto’nun şu anda dijital dünyada önemli bir yeri bulunan güvenlik pazarında kullanıma hazır durumda olan ürünleri arasında bulut depolama, dosya paylaşımı, e-posta, ses-video konferans, tescilli Quantum siber güvenlik teknolojisi hizmetleri yer alıyor. Ama asıl ses getirecek olan kısım ise akıllı telefonlara getireceği güvenlik özellikleri.
StealthCrypto telekomünikasyon sektörüne büyük yenilik getirmeyi amaçlıyor. Kendi geliştirdikleri bir ürün olan Quantum ağı sayesinde merkezi altyapıya ihtiyaç duymayan bir iletişim ağı kurulacak. Böylece kullanıcılar iletişimlerini ve akıllı telefonlarındaki tüm fonksiyonları başkalarının kontrolü olmadan özgür bir şekilde gerçekleştirebilecek. Dünyadaki mevcut akıllı telefon piyasasını ve bu alandaki uygulamaları düşünürsek StealthCrypto çok büyük bir pazara yönelmiş durumda. Eğer proje yeterince kullanıcıya ulaşabilir ve olumlu geri dönüşler alırsa oluşabilecek kar rakamları bol sıfırlı olacak gibi duruyor. Çünkü tüm finansal bilgilerimiz ile fotoğraf ve video gibi tüm özel verilerimizi sakladığımız bu cihazlar hepimizin hayatında önemli yer tutuyor. Bu da StealthCrypto’yu oldukça iddialı bir proje haline getiriyor. 2018 yılının ikinci çeyreğinde piyasaya çıkarmayı amaçladıkları StealthCrypto telefonu için şimdiden kayıt yaptırabilirsiniz.
Larry Castro ve William ve Wiiliam Eilers tarafından ortaya atılan Ethereum tabanlı bu projenin tokenları şu anda indirimli olarak 0,80 $’dan satılmakta. https://stealthcrypto.io/sitesinden hesap açarak sizde bu yatırıma ortak olabilirsiniz. QMN adı ile blok zincir dünyasında yerini alacak olan StealthCrypto ödemeler için USD, BTC, ETH ve LTC kabul ediyor. Kurumsal pazarda birçok finans kuruluşu ve büyük holdingler için ürünlere sahip olan bu proje telefonları ile bireysel kullanıcılara da güvenlik hizmetleri sunarak piyasada ses getirecek ve her geçen gün adından söz ettirecek gibi duruyor. Kişisel kanaatim tüm dünyanın dijital ortama entegre olduğu zamanımızda güvenliğin herkes için önemli bir ihtiyaç olduğu ve StealthCrypto’nun bu ihtiyacı fazlasıyla karşılayabileceği yönünde.
6dae1683d8b656dce252e7ec170d6e.jpg
Güvenlik gibi önemli bir ihtiyacı merkezi olmayan bir hale getirmek isteyen StealthCrypto hakkında daha detaylı bilgi almak ve projeye katılmak isterseniz aşağıdaki web sitelerini kullanabilirsiniz. Ayrıca projenin son günlerde gittikçe popüler hale gelen bountyhive.io/ sitesi üzerinde devam eden bounty kampanyasına https://bountyhive.io/join/StealthCryptolinkinden katılım sağlayabilirsiniz.
Web: https://stealthgrid.com/
Telegram: t.me/stealthcrypto2018
Twitter: https://twitter.com/stealthcrypto_
Facebook: https://facebook.com/StealthCrypto-143787762986167/



Tidak ada komentar:

Posting Komentar

aQuest

aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest ...