Sabtu, 03 November 2018

Coinolix ICO Platformunun Gözden Geçirilmesi

Saygılarımızla, tüm ben aşağıda Coinolix LCO projesi hakkında tartışacağız.
Coinolix'te, ekibimizle birlikte, dijital jetonların bir ABD dolarına bağlandığı ve Gold Coinolix Exchange Limited şirketi olarak altın rezervleri olarak tutulduğu güçlü bir değişim platformunu ve merkezi olmayan blok protokolünü birleştiren ilk çok fonksiyonlu exchange cryptocurrency ekosistemini geliştirdik. merkezi olmayan değer değişim yöntemi. Fiat'a bağlı Nata Coinamia jetonu ile.
Cryptocurrency, Coinolix Exchange Limited'in net takası.
Piyasada bugün iki tür döviz borsaları ve dijital döviz kuru vardır. Sadece saf kripto para birimi değişimine odaklanacağız.
Coinamia Fiat Coin (USDC) para birimi dönüştürücü.
Ağ güvenliğini sağlamak için bir anlaşmaya varmak için bir anlaşmaya dayanan eşler arası bir kripto para birimi. Dolaşımda yayınlanan her bir USDC para bloğu, coinolix Limited bankasında yer alan uygun bir güvenlik varlık yedeği ile bire bir oranında (yani, bir ABD doları bir ABD doları) tutulur.
mimari
Ticaret yapısı ilk aşamadan geliştirilmeli, güvenlik, verimlilik, hız ve uyumun sağlanması en önemli önceliklerdir. Çoğu değişim genellikle bir çerçeveyi yürütmek için en kolay yolu seçer. Her ne kadar mükemmel bir şekilde çalışmaya başlasa da, etkinlik geliştiği için, yapı genişletilmiş ağ yüklerini dikkate almaya hazır olmayacaktır. Bu genellikle yeni değişim promosyonlarının kullanımından ayrılır, ancak uzun vadeli hedeflere ulaşmak önemlidir.

likidite
Kripto işi çok yeni olduğu için, likidite girmek için yeterli değildir. Yayıncılık kitapları, trader'lar için çok pahalı olan cryptocurrency işleminde yüksek kayma anlamına gelir.

Platform güvenliği
Hemen hemen tüm kripto para birimi değişmedi ve işlemin yapılmasından sonra bu değişimin işlemden sorumlu olmaması nedeniyle değişmemesi mümkün değil. Korsanlık nedeniyle azalmış birkaç borsa var.

Hacking girişimlerinin tanınması karşılığında borsaların kazanacağı gelişmiş başarılar var. Bununla birlikte, bu iyileştirmeler, değiş tokuşların bunlara erişememesi, yani neredeyse bütün programcıların güvenlik çerçevesinden nasıl kaçınmaları gerektiği gibi pahalı olduğu için pahalıdır.

Kötü müşteri desteği
Tüccarlar farklı kullanıcı türleridir. Kullanıcılar ile problemleri anlamak başarılı alışverişler için çok önemlidir. O zamanlar, borsaların, tüccar güveninin göz ardı edildiği bir şekilde gösterildiğini gösterirken, kullanıcı şikayetlerine yol açacak şekilde kabul edilemez hale gelecektir.

Dil desteği
Kripto para piyasasında sınır yoktur. Çoğu değişim tek bir diyalektiğe veya bir ulusa odaklanır ve bu da bu uluslararası pazar için yetersiz desteğe yol açar.

Bankacılık Bariyerleri
Cryptocurrency döviz piyasasında ticaret pazarından sınırsız seçimler için kalan engeller çok kararsız. Banka, kullanıcının kişisel verilerini doğrulamayı kontrol etmeye geldiğinde Sanda'nın ayaklarını yerleştirdi.

Coinolix değişimi
Coinolix Exchange motoru saniyede 1.200.000 sipariş yönetmek için uygundur. Birkaç dakika içinde uyarlanabilen ve genişletilebilen makineler kullanılarak çok sayıda ticari talep ortadan kaldırılabilir. Bu hatlar boyunca, üzerinde mutabık olduğumuz makineler bugün piyasada mevcut olan hızlı ve güvenilir bir makine üzerinde konsolide olabilir. Hastalığınız açısından, kampanyanız ticaret taleplerini boğmak veya teklifleri zorlamak gibi sorunlara yol açacaktır.

özellikleri:

Spot piyasasında ticaret
Marj ticareti
Vadeli İşlemler Ticareti
Dil desteği
Tüm kullanıcı arayüzlerimizde İngilizce, Çince, Rusça, Japonca ve Korece'yi destekleyeceğiz. (En erken sürüm sadece İngilizce ve Rusça dillerinde mevcut olacaktır.)

Ek diller zamanla eklenecektir.

7/24 Müşteri Desteği:
Müşterilere önceden tasarlanmış senaryolar sunmak yerine, çalışanlarımıza ve şirketimize dağıtılacak desteği ve sorumluluğu paylaşmayı tercih ediyoruz, böylelikle bu sorun için atanan yetkili tarafından müşteriye özel problemler çözülebilir.
DDoS saldırılarına karşı Güvenlik Koruması: Cryptocurrency trafiğinin düzenli olarak DDoS'ye maruz kalması. Çevrimiçi değişim hizmetlerini 7/24 desteklemek için çok sayıda veritabanı sorgusunu başarıyla yükleyen güvenli bir dağıtılmış CDN sunucuları (içerik dağıtım ağları) kullanıyoruz.

Denetim Değişimi: Güvenlik Açığı Görev Kuvveti, güçsüz saldırıları önlemek için platform yürütme süresini izleyecektir. Ayrıca, güvenlik çalışmaları yapmaya istekli olacağız, çünkü piyasa tahsisi gelecekte gelişecektir.

Şifreleme ve yedekleme. Tüm kullanıcı verilerinin güvenliğini sağlamak için karmaşık şifreleme stratejileri ve günlük güçlendirme bilgilerini kullanacağız. Böyle bir yaklaşım, merkezi olmayan bir veritabanı katlanmış, varsayımsal korsanlık saldırıları olduğu iddia edilen doğrudan sonuçlarda bile müşteri bilgimizi sunmamızı sağlar.

İki faktörlü kimlik doğrulama: Kullanıcıları kimlik avı sitelerine ve e-posta güvenlik açıklarına karşı korumak için kullanıcı ve parola adına iki faktörlü kimlik doğrulaması uygulayarak.

yol haritası:
31 2017
Teknik Araştırma ve Cryptocurrency Değişim Pazarı Araştırması, yeni nesil merkezi ve merkezi olmayan haber bülteni ile başladı.

30 Eylül 2017
Kripto para birimi işleme mekanizması tamamlandı ve inceleme, bir güvenlik denetimi ve kullanıcı arayüzü geliştirme ile başlıyor.

31 Mart 2018
Fiat sikkeleri için anahtar teknolojilerin değiş tokuşu ve tamamlanması için yüksek nitelikli geliştiricilerden oluşan bir ekip toplayın.
İlk para tekliflerini planlamak için pazar araştırması ve analizi. revizyon

30 Eylül 2018
8 Ağustos 2018'de kişisel satışların başlaması.
Su noktasını ve beyaz listeyi başlatın ve crowdsale için KYC'yi kaydedin.
Madencilik geliştirme zincirinin geliştirilmesi ve Fiat'ın fikir birliği denetiminin geliştirilmesi.

31 Aralık 2018
İlk ICo aşaması 8 Ekim 2018'de iki hafta boyunca, 7 Kasım 2018'de sona eriyor.
13 Aralık 2018'de sona eren 8 Kasım 2018'de ICO crowdsale'in başlangıcı

31 Mart 2019
Tam sürüm çevrimiçi paylaşım
Altın rezervleri için üçüncü taraf mütevelli ile ilişkilerin duyurulması ve sıvı rezervlerinin eklenmesi.
Cüzdan ve satıcı bilgileri.
Dosyaları paylaşmak için çevrimiçi satıcılar satma hakkında resmi duyuru

30 Haziran 2019
Tüm kıtalarda Ödeme Çözümlerini ve Gatways'i genişletin.
Exchange Marketing ve Coinolix Exchange işlem mekanizmalarının ölçeklenebilirliğini genişletir.
Test için merkezi olmayan çevrimiçi paylaşımın beta sürümü.

31 Aralık 2019
Merkezi olmayan borsaların tam sürümü

Detay bilgileri:

My profile bitcointalk (onadioleonardo)https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1999423



Tidak ada komentar:

Posting Komentar

aQuest

aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest ...