Minggu, 01 Juli 2018

BitEsprite

BitEsprite - всеосяжний обмін криптовалютою


My name: onadioleonardo

Вступ


У більшості технічних статей та блогів нещодавно з'явилася одна тема - біткойн. Концепція блокчейнів та криптовалютова промисловість була поставлена ​​на передній план однією стороною біткойном. Після того, як її ціна в третьому та четвертому кварталах 2017 року зросла, як би що, у бікрокінці та криптовалютній галузі в цілому почалося значне збільшення участі; з точки зору ентузіастів, інвесторів, програм, обмінів та створення нових монет (які разом називають альтовози). Світ відкрив ідею децентралізованого контролю над грошовим потоком, усе це забезпечувало технологію ланцюгів блоків. Але все-таки прийом для альткойнів не був такий же великий, як і для біткойнів. Люди ще не охопили концепцію довіри альтернативним криптокультурам, що стримувало розвиток багатьох революційних ідей, які передбачали використання альткойнів.

BitEsprite - Empowering Altcoins


BitEsprite - це обмін криптовою валютою, основною метою якої є полегшення купівлі та продажу алткойнів. На відміну від інших бірж, BitEsprite пропонує купувати альткоїни з валютною валютою, яка підтримується найсучаснішими технологіями та простим інтерфейсом. Платформа також допомагає новинам легко торгувати, впроваджуючи опцію торгівлі копіями, де вони можуть відповідати схемам торговельних експертів з метою максимального збільшення їх прибутку. BitEsprite також робить ICO переліком нових токенів за винагороду, що заохочує все більше та більше поповнювати новинки на базі блоків.
Помітною особливістю платформи є дебетова картка BitEsprite, яка може використовуватися для витрачання торгової вигоди, яку користувач отримує на платформі. Ці картки приймаються в будь-який момент, який приймає MasterCard.
Зараз країни, які знеохотили та / або обмежували використання криптографічних валют, могли переосмислити своє рішення, тому що проблема нестабільності може бути вирішена після того, як дебетова картка, видана BitEsprite, отримає збиток. Кожного разу, коли карта використовується, можна використовувати та відстежувати за конкретним обліковим записом, розкриваючи інформацію про всі валюти, які вона має, включаючи дату покупки.

Що BitEsprite вирішує


Труднощі в купівлі та продажу альткойнів
BitEsprite допомагає усунути бар'єри для придбання альткоїнів, дозволяючи їх купувати за допомогою фіатичних валют. Наразі підтримуються USD, GBP і EUR. Платформа також матиме обмін, щоб конвертувати інші валютні валюти до вищезгаданих валют. Алткойны також можна придбати в біткойнах (BTC), Ethereum (ETH) і BitEsprite Token (BEC).
Що стосується торгівлі, BitEsprite представляє концепцію копіювання в криптова промисловість. Цей метод вже протягом деякого часу присутній у фондовій і валютній індустрії, і багато людей заробив багато грошей. Трейдери можуть відповідати моделям, які слідували торговим експертам, за що вони повинні платити експерту невелику плату. Це забезпечує максимальний прибуток і мінімальний ризик для кожного на платформі.
Відсутність інтерфейсу та підвищення безпеки
Платформа BitEsprite має на меті забезпечити своїх користувачів бездоганною торгівлею та володіти досвідом. Інтерфейс значною мірою керований програмним забезпеченням, що дозволяє знизити навантаження на пристрої користувача. Також платформа підтримує кілька мов, а також підтримує 24 * 7 * 365. Платформа також пропонує онлайн-кошельку, який можна пов'язати з апаратними кошельками.
Платформа призначена для безпечного використання та зберігання, підтримуючи найновіші стандарти, такі як ISO 27001 та PCI DSS (Стандарт безпеки даних для обробки платіжних карток) для забезпечення безпечного зберігання, зберігання та торгівлі монетами.
Плата за реєстрацію ICO
Більшість обмінів стягують велику плату, коли нові монети повинні бути зареєстровані для їх ICO. BitEsprite гарантує перелік нульових платежів, що заохочує розробку блок-чейнів на основі токенів через платформу. Це також може бути маркетинговою стратегією, яка включає все більше і більше токенів на їх обмін, без будь-яких додаткових зусиль.

Токен BitEsprite


Платформа BitEsprite має власний токен ERC20, скорочений BEC (Зрозуміло, багато монет вже мають абревіатуру BEC. Подивіться, як обмін буде відрізняти, якщо всі вони були перераховані на платформі.). Додаткові знижки в торгових зборах та біржових зборах, коли спосіб оплати складає BEC.
Токен Продаж
Ціна токенів змінюється на етапі продажу.
Попереднє розпродаж планується розпочати з 3 квітня 2018 року, коли вартість одного токена становитиме 0,3 до 5,00 тисяч доларів США, після цього - 0,5 до 10 мільйонів доларів, а потім - 0,65 до 20 мільйонів доларів.
Натовп розпочнеться 27 квітня 2018 р. З токеновою ціною 85 дол. США та мінімальним вкладом 50 дол. США.

Заключні коментарі


В ідеалі новий обмін - це не те, що потребує криптова промисловість. Щоб керувати філософією децентралізації, кожна країна світу повинна бути переконана брати активну участь у криптографічній революції. Слід робити зусилля для пошуку рішень, які можуть порушити скептичні інстинкти країн про криптокультури. Ідея BitEsprite є благородною і є заохоченням для крипто-ентузіастів, але вони повинні мати можливість працювати над методами для інтеграції криптозного та повсякденного життя в безпечному і простежуваному вигляді таким чином, щоб кожна країна була відкритою для цих ідей.


Tidak ada komentar:

Posting Komentar

aQuest

aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest ...