Kamis, 15 November 2018

FanChain ICO Review


Het FanChain-token maakt gebruik van een unieke combinatie van fungibele en niet-fungibele kenmerken die teamloyaliteit en affiniteit mogelijk maken om te worden ingebed in individuele tokens en die via meerdere platforms kunnen worden geproduceerd en verzonden via een DApp-powered "minting" -systeem. Door de gedecentraliseerde en open aard van het ecosysteem kan het worden overgenomen door online uitgevers, fantasieplatforms, sociale netwerken, sportteams, competities, over-the-top ("OTT") platforms, stadions en arena's - zowel online als op -plaats. FanChain is ontwikkeld door SportsCastr voor gebruik op zijn platform en op andere aangesloten sportplatformen of -locaties waarin fans waarde creëren. Het FanChain-ecosysteem van SportsCastr omvat digitale goederen met blokketen, digitale fooien, premiumabonnementen,

Het probleem:
Het probleem met de verschuiving van fans als passieve consumenten naar actieve contentproducenten is dat fans niet profiteren van de waarde die ze creëren voor hun favoriete teams (en voor andere fans). Hoewel sportcompetities records van recordhoge distributie veiligstellen - en sociale netwerken miljarden aan inkomsten genereren uit het genereren van gebruikersinhoud - moeten fans nog rekening houden met de vergelijking.

FanChain-oplossing:
FanChain biedt een kader waarin fans worden beloond met een token dat kan worden gebruikt binnen het sportecosysteem waaraan zij bijdragen, en een feedbacklus creëren die de community stimuleert om bij te dragen aan het sociale gesprek waarop ze vertrouwen voor een optimale sportervaring. FanChain introduceert het concept "Mints", die worden aangedreven door een DApp en waarmee externe entiteiten FanChain-tokens kunnen distribueren die zijn afgestempeld met een specifiek sportteam, competitie of evenement.

FanChain brengt de belangen van alle belanghebbenden, inclusief fans, competities en media, op verschillende belangrijke gebieden op één lijn:
Fans worden beloond voor het ondersteunen van hun favoriete teams
Fans verdienen FanChain-tokens om nieuws te delen, commentaar te geven en deel te nemen aan het sociale gesprek van hun favoriete team (s). Fans kunnen dan hun FanChain-tokens gebruiken om goederen te kopen, beloningen te ontvangen en toegang te krijgen tot inhoud van bijvoorbeeld competities, teams en mediaplatforms.

Divisies en teams kunnen fans op nieuwe manieren aanspreken
Teams en competities kunnen beloningen en toegang bieden tot hun meest betrokken fans door zich te richten op houders van hun respectievelijke door het team gestempelde FanChain-tokens en kunnen FanChain-tokens accepteren voor merchandise of toegang.

Media- en sportplatforms kunnen betrokkenheid van fans vergroten
Online uitgevers, OTT-platforms en sociale netwerken kunnen FanChain-tokens distribueren om deelname en door gebruikers gegenereerde inhoud ("UGC") aan te moedigen die kijkers, inkomsten en adoptie verhoogt.

Het FanChain ecosysteem:
Het kernsysteem van FanChain bestaat uit ICC-tokens van FanChain, Mints, FanWallet, FanExchange en FanPay. In de eenvoudigste bewoording werkt FanChain als volgt:

Een gebruiker maakt inhoud, of een andere waarde, voor een specifieke sport, team (s), game, competitie of gerelateerde gebeurtenis op een UGC-platform dat is goedgekeurd als een munt.
Opmerking: de rol van een Mint is het categoriseren van inhoud en stempeltokens. Er kunnen geen nieuwe tokens worden uitgegeven - verspreid alleen tokens die al in bezit zijn.

De gebruiker ontvangt FanChain-tokens met metagegevens die zijn 'gestempeld' met de team (s), competitie (s) of sportgebeurtenis die de gebruiker inhoud of waarde heeft aangemaakt als beloning.
Met FanChain token compatibele wallets wordt het totale saldo van FanChain-tokens van een gebruiker weergegeven en bovendien wordt een visuele uitsplitsing gegeven van de stempels die aan zijn tokens zijn gekoppeld.
Dit resulteert in content / value-producenten die worden beloond met FanChain-tokens die uniek zijn voor hun favoriete sport, teams, competities (of andere sportgerelateerde evenementen).
Derden kunnen dan speciale kortingen, toegang, digitale goederen, promoties en functies aanbieden aan FanChain-gebruikers die een bepaald aantal afgestempelde tokens van een bepaald team, competitie of andere sportgerelateerde evenementen en organisaties hebben.
SportsCastr sponsort of betaalt me ​​op geen enkele manier om dit artikel te maken, maar door het FanChain-bounty-programma in te voeren, kom ik in aanmerking voor 200 FanChain-tokens van SportsCastr.

Voor meer informatie over dit project, bezoek de onderstaande link:

My profile bitcointalk (onadioleonardo)https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2163347

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

aQuest

aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest ...