Kamis, 15 November 2018

Hdac ICO - Blockchain-ondersteund door Hyundai - Internet of Things Niche

Er zijn tegenwoordig veel ICO's en ik doe mijn best om hier alleen die te delen die het meest interessant zijn en er solide uitzien. Deze keer keek ik naar blockchain (geen Ethereum-token!) Die wordt ondersteund door het enorme bedrijf Hyundai.
TLDR; Hyundai Digital Asset Currency is de volledige naam en het is een gedecentraliseerd platform gemaakt op blockchain waarmee IoT-machines kunnen communiceren en met elkaar kunnen werken.

Dit is niet iets in werken, deze jongens bouwen al een enorm appartement in China dat het systeem gaat gebruiken

Internet of Things is een enorme niche en ik ben er zeker van dat een van de dingen die je in gedachten hebt, de directe concurrent is - IOTA. 
Hier is cimparison van deze twee.

Hdac IoT-contract

Dingen om te overwegen

  • Opgehaald 13.000 BTC (in voorverkoop van Aziatische markten, maar Engels sprekende zijn nog steeds niet volledig op de hoogte van hen.
  • HDAC wordt gecreëerd door de samenwerking van Hyundai BS & C, DEXKO, Doublechain en Hyundai-Pay. Hyundai BS & C.
  • Ze creëren een franchise genaamd "Cafe de Block" in Seoul, die reclame zal maken voor Hdac en deze zal accepteren. De eerste ketting opent in de eerste week van december in Seoul
  • Hun partners zijn Hancom Group, MODA-groep, KRP-transacties, Worldwide Medical en Oasis Lending Service. Deze namen zijn bekend bij CN- en KR-gemeenschappen hier.

ICO Info


Begint in slechts 7 uur! 
ICO-doel is 6,000BTC 
Wisselkoers: 0,1BTC = 2,200dac (inclusief 400dac bonus)
My profile bitcointalk (onadioleonardo)https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1999423

Tidak ada komentar:

Posting Komentar

aQuest

aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest ...