Kamis, 15 November 2018

FanChain ICO Review


Het FanChain-token maakt gebruik van een unieke combinatie van fungibele en niet-fungibele kenmerken die teamloyaliteit en affiniteit mogelijk maken om te worden ingebed in individuele tokens en die via meerdere platforms kunnen worden geproduceerd en verzonden via een DApp-powered "minting" -systeem. Door de gedecentraliseerde en open aard van het ecosysteem kan het worden overgenomen door online uitgevers, fantasieplatforms, sociale netwerken, sportteams, competities, over-the-top ("OTT") platforms, stadions en arena's - zowel online als op -plaats. FanChain is ontwikkeld door SportsCastr voor gebruik op zijn platform en op andere aangesloten sportplatformen of -locaties waarin fans waarde creëren. Het FanChain-ecosysteem van SportsCastr omvat digitale goederen met blokketen, digitale fooien, premiumabonnementen,

Het probleem:
Het probleem met de verschuiving van fans als passieve consumenten naar actieve contentproducenten is dat fans niet profiteren van de waarde die ze creëren voor hun favoriete teams (en voor andere fans). Hoewel sportcompetities records van recordhoge distributie veiligstellen - en sociale netwerken miljarden aan inkomsten genereren uit het genereren van gebruikersinhoud - moeten fans nog rekening houden met de vergelijking.

FanChain-oplossing:
FanChain biedt een kader waarin fans worden beloond met een token dat kan worden gebruikt binnen het sportecosysteem waaraan zij bijdragen, en een feedbacklus creëren die de community stimuleert om bij te dragen aan het sociale gesprek waarop ze vertrouwen voor een optimale sportervaring. FanChain introduceert het concept "Mints", die worden aangedreven door een DApp en waarmee externe entiteiten FanChain-tokens kunnen distribueren die zijn afgestempeld met een specifiek sportteam, competitie of evenement.

FanChain brengt de belangen van alle belanghebbenden, inclusief fans, competities en media, op verschillende belangrijke gebieden op één lijn:
Fans worden beloond voor het ondersteunen van hun favoriete teams
Fans verdienen FanChain-tokens om nieuws te delen, commentaar te geven en deel te nemen aan het sociale gesprek van hun favoriete team (s). Fans kunnen dan hun FanChain-tokens gebruiken om goederen te kopen, beloningen te ontvangen en toegang te krijgen tot inhoud van bijvoorbeeld competities, teams en mediaplatforms.

Divisies en teams kunnen fans op nieuwe manieren aanspreken
Teams en competities kunnen beloningen en toegang bieden tot hun meest betrokken fans door zich te richten op houders van hun respectievelijke door het team gestempelde FanChain-tokens en kunnen FanChain-tokens accepteren voor merchandise of toegang.

Media- en sportplatforms kunnen betrokkenheid van fans vergroten
Online uitgevers, OTT-platforms en sociale netwerken kunnen FanChain-tokens distribueren om deelname en door gebruikers gegenereerde inhoud ("UGC") aan te moedigen die kijkers, inkomsten en adoptie verhoogt.

Het FanChain ecosysteem:
Het kernsysteem van FanChain bestaat uit ICC-tokens van FanChain, Mints, FanWallet, FanExchange en FanPay. In de eenvoudigste bewoording werkt FanChain als volgt:

Een gebruiker maakt inhoud, of een andere waarde, voor een specifieke sport, team (s), game, competitie of gerelateerde gebeurtenis op een UGC-platform dat is goedgekeurd als een munt.
Opmerking: de rol van een Mint is het categoriseren van inhoud en stempeltokens. Er kunnen geen nieuwe tokens worden uitgegeven - verspreid alleen tokens die al in bezit zijn.

De gebruiker ontvangt FanChain-tokens met metagegevens die zijn 'gestempeld' met de team (s), competitie (s) of sportgebeurtenis die de gebruiker inhoud of waarde heeft aangemaakt als beloning.
Met FanChain token compatibele wallets wordt het totale saldo van FanChain-tokens van een gebruiker weergegeven en bovendien wordt een visuele uitsplitsing gegeven van de stempels die aan zijn tokens zijn gekoppeld.
Dit resulteert in content / value-producenten die worden beloond met FanChain-tokens die uniek zijn voor hun favoriete sport, teams, competities (of andere sportgerelateerde evenementen).
Derden kunnen dan speciale kortingen, toegang, digitale goederen, promoties en functies aanbieden aan FanChain-gebruikers die een bepaald aantal afgestempelde tokens van een bepaald team, competitie of andere sportgerelateerde evenementen en organisaties hebben.
SportsCastr sponsort of betaalt me ​​op geen enkele manier om dit artikel te maken, maar door het FanChain-bounty-programma in te voeren, kom ik in aanmerking voor 200 FanChain-tokens van SportsCastr.

Voor meer informatie over dit project, bezoek de onderstaande link:

My profile bitcointalk (onadioleonardo)https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2163347

Hdac ICO - Blockchain-ondersteund door Hyundai - Internet of Things Niche

Er zijn tegenwoordig veel ICO's en ik doe mijn best om hier alleen die te delen die het meest interessant zijn en er solide uitzien. Deze keer keek ik naar blockchain (geen Ethereum-token!) Die wordt ondersteund door het enorme bedrijf Hyundai.
TLDR; Hyundai Digital Asset Currency is de volledige naam en het is een gedecentraliseerd platform gemaakt op blockchain waarmee IoT-machines kunnen communiceren en met elkaar kunnen werken.

Dit is niet iets in werken, deze jongens bouwen al een enorm appartement in China dat het systeem gaat gebruiken

Internet of Things is een enorme niche en ik ben er zeker van dat een van de dingen die je in gedachten hebt, de directe concurrent is - IOTA. 
Hier is cimparison van deze twee.

Hdac IoT-contract

Dingen om te overwegen

  • Opgehaald 13.000 BTC (in voorverkoop van Aziatische markten, maar Engels sprekende zijn nog steeds niet volledig op de hoogte van hen.
  • HDAC wordt gecreëerd door de samenwerking van Hyundai BS & C, DEXKO, Doublechain en Hyundai-Pay. Hyundai BS & C.
  • Ze creëren een franchise genaamd "Cafe de Block" in Seoul, die reclame zal maken voor Hdac en deze zal accepteren. De eerste ketting opent in de eerste week van december in Seoul
  • Hun partners zijn Hancom Group, MODA-groep, KRP-transacties, Worldwide Medical en Oasis Lending Service. Deze namen zijn bekend bij CN- en KR-gemeenschappen hier.

ICO Info


Begint in slechts 7 uur! 
ICO-doel is 6,000BTC 
Wisselkoers: 0,1BTC = 2,200dac (inclusief 400dac bonus)
My profile bitcointalk (onadioleonardo)https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1999423

Senin, 05 November 2018

Проект Yanu - это возможность применить технологию blockchain в области робототехники

Сегодня в таких странах, как Япония, США и Китай, уже существуют компании, которые предназначены для домашнего хозяйства, а также активно участвуют в робототехнике в различных сферах бизнеса. В Китае такие роботы уже массивно собраны. Теперь можно получить собаку-робот или пылесос, который выполнит ваши команды. В производственной сфере есть машины и полностью роботизированное оборудование. Сегодня я расскажу о очень интересном проекте, который называется Яну. Почему я считаю его интересным? Все очень просто. Проект Yanu представляет собой внедряющую технологию блокировки в индустрии робототехники.

Особенности и преимущества проекта Yanu:
Yanu-robot - полностью автономный барный счетчик. С помощью ИИ (искусственный интеллект) Яну может общаться с людьми и поддерживать интересные разговоры, принимать платежи, и каждый может выразить свои пожелания. Навыки робота Yanu позволяют вам содержать до 50 бутылок с различными напитками. Робот Yanu сможет раздавать напитки вручную. В то же время, робот в состоянии сделать коктейли по запросу, помимо выпуска обычных напитков (виски, водки, колы и т. Д.),
Программа Yanu будет включать в себя различные коктейли, а также программу их подготовки (например, Голубая лагуна). Искусственный интеллект поддерживает сохранение до 2000 напитков и коктейлей. Скорость подачи до 150 напитков в час, что, безусловно, улучшит качество обслуживания.
У вас будет собственный облачный сервисный центр, где специалисты могут диагностировать в случае возникновения проблем и выносить рекомендации по устранению неполадок. Также, конечно, будут приглашенные специалисты.

Команда:


Вывод:
На мой взгляд, идея проекта отличная. Теперь нам нужны средства для реализации этого проекта. В этом случае наиболее эффективным и традиционным способом было бы проведение ICO и введение в эту систему токенизации. В этой системе будут запущены ваши собственные токены, с которыми вы можете заплатить, используя мобильное приложение. Естественно, робот Yanu примет традиционный платеж Fiat, но когда вы платите с помощью токенов, вы получите статус VIP. В следующей статье я расскажу вам, как и где вы можете использовать токены Яну, а также подробности проекта ICO.
Уникальность статьи here - 100 %



Более подробную информацию можно найти здесь:

 Website |  Whitepaper |  ANN Thread |  Bounty Thread |

 Reddit |  Medium |  Facebook |  Twitter |  Telegram


My profile bitcointalk (onadioleonardo)https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1999423


Minggu, 04 November 2018

¿QUÉ PROBLEMA SOLUCIÓN DOMINIUM?

Saludos cordiales, amigos, discutamos el proyecto sobre DOMINIUM a continuación



Dоminium está construyendo una versión descentralizada para su propio cometido, por ejemplo, desde el punto de vista de la financiación (fondos, bonablos, más notas, informes, etc.).

Por supuesto, Dimsum pretende ser la propiedad de facto en el mundo.

El sitio web está hecho por un usuario dedicado como una herramienta para ayudar con sus servicios y servicios e instalaciones, ayudando a mejorar su contenido en su propia tienda.

Gracias a la tercera generación de tecnología de Ard, se están modernizando uno de los ya establecidos y se dedica en el mundo.

Dоminium es un рlаtfоrm intеrnаtiоnаl (аlrеаdу en 15 idiomas) Ðn whiсh se bе rеgulаtоrу dосumеntаtiоn рrореrtу financiación fоr аnd соntrоllеd tokenised ѕtаndаrdiѕеd аѕѕеtѕ se рlасеd en blосkсhаin junto thе ventas de propiedades, аnd rеntаlѕ mаnаgеmеnt.

El verdadero glaciar es el que vale 217 trillones, pero se ha hecho para el futuro, ya que es posible descargarlo y limitarlo a la instalación de información sobre él, también es financieramente importante. Los idiomas y el marketing financiero son los mejores, lo que lo hace descriptivo pero inaccesible.

Por рlасing finanzas de propiedad, аnd рrореrtу listados mаnаgеmеnt en la blосkсhаin y por рrоviding un рlаtfоrm múltiples linguаl con regulatorio dосumеntаtiоn ѕtаndаrdiѕеd соmрliаnt, la mаrkеt iѕ tо ореnеd multiрlе nаtiоnаlitiеѕ, lеvеlѕ аffоrdаbilitу y lista аgеntѕ. Para hacerlo con finn, no se usa y se le muestra la flexibilidad y la sencillez.

Fortalezas

En cuanto a los empresarios, la propiedad incluye la instalación de una cámara separada como núcleo.
Hay una plataforma que ha sido lanzada por 20rr. 20.000 registradas desde más de 150 se pueden descargar como
En resumen, una de las acciones que se cometieron fue la de inventar propiedades, ya que se trata de todas y todas las razones de la regla.
Puede utilizar el límite límite en el precio de la batería, hasta el 95% del tiempo (TBD), con terceros quemados.
Esta BNC AQUI está aquí.
También hace un gran esfuerzo para obtener un buen trato en el mercado en el Reino Unido, los Países Bajos y Alemania.
Esta opción se puede descargar

Quite todavía está disponible, pero es como hacer que se llene con el token buуbасk рrоgrаm
Crear un sistema de apalancamiento aprovechado para hacer uso de esto es mili® esto puede requerir bastante para obtener lo mismo que
Para obtener ganancias rápidas, sino más bien para un gran inversor a largo plazo
Después de revisar Dominium, nuestra opinión sobre el escenario más probable de Mün es que el sitio hrd no se llenará con el proyecto, que será para acumular tokens y quemarlos, lo que dará como resultado un gran número de tokens. Esta sería la cultura para que usted tenga que ver con más del 80% de los fondos, y el superávit en el futuro es que no mantiene la plataforma (donde tiene el modelo o la suya propia) lo hará. comprar de nuevo a la hasta que todos los tokens dejados en el circuito. A medida que la nueva recompra se consumirá, la próxima vez que la compañía dirija la compañía y se convierta en acciones de Dominium B.V.

Dоminium:

"Dañar, repetir, completar informes, estimaciones y estimaciones de la gestión de la empresa"

El condominio es como la idea de un profesional de la propiedad que se sienta en el sitio, lo usa y posee este método.

En pocas palabras, porque este es el resultado de un equipo,

"Este apartamento es gratis", todo está listo para hacer una diferencia, por lo tanto, no se preocupe, como fondo o mensaje para nuestros constructores. "Todo lo que funciona es el sitio web más popular del mundo. La cadena de bloques, que es un registro público".

¿Qué hemos logrado? Blanqueamiento no técnico.

El blanqueo del proyecto es claro y claro para los anunciantes sobre los hechos y se resuelve con lo único que queda. Sin embargo, esto muestra los aspectos técnicos relacionados con la piel de bloco.

Cuando se trata del sistema, el equipo no tiene nada que ver con eso. Aunque el hecho es que se han lanzado sin lanzamiento, elimina la aparición de partes de la fuente de noticias.

Los fondos solicitados en los Países Bajos-ITO e ITO en torno a la compra se realizarán en sus planes de acción, en el Reino Unido y, de todos modos. Aunque no hay una característica clara de cuándo se utilizarán los fondos, se ha colocado en la red utilizando la propiedad en la que se lanzó la propiedad.

Un Plätf®rm para administrar software individual

Más o menos, a partir de esto, está disponible como una forma de administrar y usar fondos, la forma gratuita de Aluminum es publicar, editar, editar y administrar personas. Los propietarios, gerentes, inquilinos, gerentes, agentes de bienes raíces y otros profesionales podrán registrar información sobre un negocio en Moscú, una forma muy importante de hacer negocios en diversos contextos o diferentes.

Para usar esta idea, considera usarla. El inquilino y realizar los pagos en los registros y recibo de su cuenta. Es posible abrir una ventana de mantenimiento con un dispositivo (Dminium incluirá descargas gratuitas) para hacer reparaciones, y todo puede ser increíble, porque el trabajo se realiza en asphalt.com. El propietario tiene un recibo o no puede y tiene una tienda. Un recuerdo que podría lanzar su oferta para que alguien la venda. Y asi

¿Desea ver si no tiene tiempo cuando viaja en un plan de alquiler? Compruebe el blockchain. ¿No sabes dónde está el grande para el techo durante un año? Eso es blokkikhinin. ¿Desea saber si realmente hay otros compradores que han recibido varias ofertas en este caso y qué ofertas se ofrecen sin tener que tomar una decisión? Haga clic en el bloque. Tu eres el unico

En términos de términos, cursos, programas gubernamentales, mostrará que las personas no tienen posibilidad de liberar propiedades.Para completar una propiedad en Dominium, dos o más es como una aplicación que se encuentra entre más y más:Las transacciones compiten con la música en una blusa y tradicionalmente se muestran como grabadas en el mes y de vuelta. Pero tu trabajas,Es como especular sobre si quieres hacerlo o no, porque el mundo real es tan autoritario como la lista.Y por qué, puede grabar archivos en la cadena de bloques, incluida la información descrita anteriormente que puede hacer que las transacciones sean transparentes.

Para obtener más información, visite el siguiente enlace


My profile bitcointalk (onadioleonardo)https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1999423

Sabtu, 03 November 2018

Coinolix ICO Platformunun Gözden Geçirilmesi

Saygılarımızla, tüm ben aşağıda Coinolix LCO projesi hakkında tartışacağız.
Coinolix'te, ekibimizle birlikte, dijital jetonların bir ABD dolarına bağlandığı ve Gold Coinolix Exchange Limited şirketi olarak altın rezervleri olarak tutulduğu güçlü bir değişim platformunu ve merkezi olmayan blok protokolünü birleştiren ilk çok fonksiyonlu exchange cryptocurrency ekosistemini geliştirdik. merkezi olmayan değer değişim yöntemi. Fiat'a bağlı Nata Coinamia jetonu ile.
Cryptocurrency, Coinolix Exchange Limited'in net takası.
Piyasada bugün iki tür döviz borsaları ve dijital döviz kuru vardır. Sadece saf kripto para birimi değişimine odaklanacağız.
Coinamia Fiat Coin (USDC) para birimi dönüştürücü.
Ağ güvenliğini sağlamak için bir anlaşmaya varmak için bir anlaşmaya dayanan eşler arası bir kripto para birimi. Dolaşımda yayınlanan her bir USDC para bloğu, coinolix Limited bankasında yer alan uygun bir güvenlik varlık yedeği ile bire bir oranında (yani, bir ABD doları bir ABD doları) tutulur.
mimari
Ticaret yapısı ilk aşamadan geliştirilmeli, güvenlik, verimlilik, hız ve uyumun sağlanması en önemli önceliklerdir. Çoğu değişim genellikle bir çerçeveyi yürütmek için en kolay yolu seçer. Her ne kadar mükemmel bir şekilde çalışmaya başlasa da, etkinlik geliştiği için, yapı genişletilmiş ağ yüklerini dikkate almaya hazır olmayacaktır. Bu genellikle yeni değişim promosyonlarının kullanımından ayrılır, ancak uzun vadeli hedeflere ulaşmak önemlidir.

likidite
Kripto işi çok yeni olduğu için, likidite girmek için yeterli değildir. Yayıncılık kitapları, trader'lar için çok pahalı olan cryptocurrency işleminde yüksek kayma anlamına gelir.

Platform güvenliği
Hemen hemen tüm kripto para birimi değişmedi ve işlemin yapılmasından sonra bu değişimin işlemden sorumlu olmaması nedeniyle değişmemesi mümkün değil. Korsanlık nedeniyle azalmış birkaç borsa var.

Hacking girişimlerinin tanınması karşılığında borsaların kazanacağı gelişmiş başarılar var. Bununla birlikte, bu iyileştirmeler, değiş tokuşların bunlara erişememesi, yani neredeyse bütün programcıların güvenlik çerçevesinden nasıl kaçınmaları gerektiği gibi pahalı olduğu için pahalıdır.

Kötü müşteri desteği
Tüccarlar farklı kullanıcı türleridir. Kullanıcılar ile problemleri anlamak başarılı alışverişler için çok önemlidir. O zamanlar, borsaların, tüccar güveninin göz ardı edildiği bir şekilde gösterildiğini gösterirken, kullanıcı şikayetlerine yol açacak şekilde kabul edilemez hale gelecektir.

Dil desteği
Kripto para piyasasında sınır yoktur. Çoğu değişim tek bir diyalektiğe veya bir ulusa odaklanır ve bu da bu uluslararası pazar için yetersiz desteğe yol açar.

Bankacılık Bariyerleri
Cryptocurrency döviz piyasasında ticaret pazarından sınırsız seçimler için kalan engeller çok kararsız. Banka, kullanıcının kişisel verilerini doğrulamayı kontrol etmeye geldiğinde Sanda'nın ayaklarını yerleştirdi.

Coinolix değişimi
Coinolix Exchange motoru saniyede 1.200.000 sipariş yönetmek için uygundur. Birkaç dakika içinde uyarlanabilen ve genişletilebilen makineler kullanılarak çok sayıda ticari talep ortadan kaldırılabilir. Bu hatlar boyunca, üzerinde mutabık olduğumuz makineler bugün piyasada mevcut olan hızlı ve güvenilir bir makine üzerinde konsolide olabilir. Hastalığınız açısından, kampanyanız ticaret taleplerini boğmak veya teklifleri zorlamak gibi sorunlara yol açacaktır.

özellikleri:

Spot piyasasında ticaret
Marj ticareti
Vadeli İşlemler Ticareti
Dil desteği
Tüm kullanıcı arayüzlerimizde İngilizce, Çince, Rusça, Japonca ve Korece'yi destekleyeceğiz. (En erken sürüm sadece İngilizce ve Rusça dillerinde mevcut olacaktır.)

Ek diller zamanla eklenecektir.

7/24 Müşteri Desteği:
Müşterilere önceden tasarlanmış senaryolar sunmak yerine, çalışanlarımıza ve şirketimize dağıtılacak desteği ve sorumluluğu paylaşmayı tercih ediyoruz, böylelikle bu sorun için atanan yetkili tarafından müşteriye özel problemler çözülebilir.
DDoS saldırılarına karşı Güvenlik Koruması: Cryptocurrency trafiğinin düzenli olarak DDoS'ye maruz kalması. Çevrimiçi değişim hizmetlerini 7/24 desteklemek için çok sayıda veritabanı sorgusunu başarıyla yükleyen güvenli bir dağıtılmış CDN sunucuları (içerik dağıtım ağları) kullanıyoruz.

Denetim Değişimi: Güvenlik Açığı Görev Kuvveti, güçsüz saldırıları önlemek için platform yürütme süresini izleyecektir. Ayrıca, güvenlik çalışmaları yapmaya istekli olacağız, çünkü piyasa tahsisi gelecekte gelişecektir.

Şifreleme ve yedekleme. Tüm kullanıcı verilerinin güvenliğini sağlamak için karmaşık şifreleme stratejileri ve günlük güçlendirme bilgilerini kullanacağız. Böyle bir yaklaşım, merkezi olmayan bir veritabanı katlanmış, varsayımsal korsanlık saldırıları olduğu iddia edilen doğrudan sonuçlarda bile müşteri bilgimizi sunmamızı sağlar.

İki faktörlü kimlik doğrulama: Kullanıcıları kimlik avı sitelerine ve e-posta güvenlik açıklarına karşı korumak için kullanıcı ve parola adına iki faktörlü kimlik doğrulaması uygulayarak.

yol haritası:
31 2017
Teknik Araştırma ve Cryptocurrency Değişim Pazarı Araştırması, yeni nesil merkezi ve merkezi olmayan haber bülteni ile başladı.

30 Eylül 2017
Kripto para birimi işleme mekanizması tamamlandı ve inceleme, bir güvenlik denetimi ve kullanıcı arayüzü geliştirme ile başlıyor.

31 Mart 2018
Fiat sikkeleri için anahtar teknolojilerin değiş tokuşu ve tamamlanması için yüksek nitelikli geliştiricilerden oluşan bir ekip toplayın.
İlk para tekliflerini planlamak için pazar araştırması ve analizi. revizyon

30 Eylül 2018
8 Ağustos 2018'de kişisel satışların başlaması.
Su noktasını ve beyaz listeyi başlatın ve crowdsale için KYC'yi kaydedin.
Madencilik geliştirme zincirinin geliştirilmesi ve Fiat'ın fikir birliği denetiminin geliştirilmesi.

31 Aralık 2018
İlk ICo aşaması 8 Ekim 2018'de iki hafta boyunca, 7 Kasım 2018'de sona eriyor.
13 Aralık 2018'de sona eren 8 Kasım 2018'de ICO crowdsale'in başlangıcı

31 Mart 2019
Tam sürüm çevrimiçi paylaşım
Altın rezervleri için üçüncü taraf mütevelli ile ilişkilerin duyurulması ve sıvı rezervlerinin eklenmesi.
Cüzdan ve satıcı bilgileri.
Dosyaları paylaşmak için çevrimiçi satıcılar satma hakkında resmi duyuru

30 Haziran 2019
Tüm kıtalarda Ödeme Çözümlerini ve Gatways'i genişletin.
Exchange Marketing ve Coinolix Exchange işlem mekanizmalarının ölçeklenebilirliğini genişletir.
Test için merkezi olmayan çevrimiçi paylaşımın beta sürümü.

31 Aralık 2019
Merkezi olmayan borsaların tam sürümü

Detay bilgileri:

My profile bitcointalk (onadioleonardo)https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1999423



aQuest

aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest Platform Unique Decentralized With High Performance aQuest ...